WordPress website sneller maken

WordPress website sneller maken

Wij scannen jouw WordPress website kosteloos op waar de problemen qua snelhed liggen; Pingdom Tools score van 90+; Google Pagespeed Insights score van 75+; Je kunt bij ons terecht voor ontwerp, bouw, hosting, onderhoud, online marketing en optimalisatie!

De snelheid van jouw WordPress website wordt steeds belangrijker

Een snelle WordPress website wordt steeds belangrijker. Of het nu om een drukbezocht blog gaat of om een goedverkopende webshop, snelheid blijft een zegen voor de ervaring van jouw eindgebruiker. Daarnaast kan de laadtijd van een website direct en indirect invloed hebben op de ranking van Google. Google gaat zelfs in toekomst laten zien als websites traag zijn, zie de afbeelding aan mijn rechterkant.

Stuurlui kan jouw WordPress website sneller maken. Wij hebben developers en online marketeers in dienst die eerst een grondige analyse maken waar het probleem qua snelheid ligt. Dit ontvang je kosteloos van ons met een voorstel om jouw WordPress website sneller te maken!

Goed om te weten:

Wij maken graag een kosteloze inventarisatie van hoe snel jouw website op dit moment is. Wil je dat we hier gelijk mee aan de slag gaan? Houd dan even WordPress, hosting en FTP inloggegevens bij de hand.

Vragen? Bel mij!

Gespecialiseerde WordPress hosting

Stuurlui biedt Premium Managed WordPress hosting aan. Deze diensten zijn in de USA al de standaard voor iedere WordPress site. Hier in Europa heeft onze hosting partner Savvii hier twee jaar geleden het initiatief in genomen. Wij zien hier grote meerwaarde in. De technische kennis van Savvii gecombineerd met onze expertise in WordPress zorgt ervoor dat jullie altijd verzekerd zijn van deskundige support. Daarnaast dragen wij er zorg voor dat de website zo geoptimaliseerd wordt dat de site bovengemiddeld snel is. Dit gaat vrijwel altijd gepaard met een (sterke) verbetering in de Google ranking, net als een stijging in de conversie van webshops en bezoekersaantallen van druk bezochte blogs. Meer weten over onze super snelle WordPress hosting? Klik hier!

Optimalisatie

Aan de hand van de resultaten uit de tests van Pingdom Tools en Google Pagespeed Insights gaan onze specialisten aan de slag met het sneller maken van jouw WordPress website. Hierbij kijken ze o.a. naar de servers, caching methodes, afbeeldingen, CSS, HTML en javascript. Als je website is opgebouwd conform de webstandaarden kunnen we garanderen dat je een Pingdom Tools score van 90+ krijgt en een Google Pagespeed Insights score van 75+. Jouw WordPress website wordt dus een stuk sneller gemaakt!

Kosten

We inventariseren eerst kosteloos voor je waar de problemen qua snelheid liggen en vervolgens komen we met een voorstel om jouw WordPress website sneller te maken. Hierin zit altijd gespecialiseerde WordPress hosting, dit bieden we aan v.a. € 45,-. Meer over onze hosting prijzen kan je hier vinden. Daarnaast rekenen we een aantal uren voor de optimalisatie van de snelheid, hoeveel uren dit zijn hangt af van hoe je website opgebouwd is en hoeveel er verbeterd moet worden.

WordPress website sneller maken case L.A. DJ's

L.A.-DJ's kon in het eerste kwartaal van 2016 al drie keer meer online leads genereren dan in 2015 het geval was. En dat met hetzelfde budget. Een nieuwe, strategisch ontwikkelde website was de eerste stap. Daarna gingen we een intensieve samenwerking aan om de online marketingstrategie uit te zetten en te bewaken.

Wat onze klanten over ons zeggen:

5/5 sterren
MAY Design
10/2016

“Stuurlui is een zeer prettig bureau om mee samen te werken, ze reageren snel en vriendelijk op je verzoeken en denken met je mee. De …

Lees meer...
5/5 sterren
Het Rugcentrum Utrecht B.V.
04/2017

“Het Stuurlui team stelt zich flexibel op, is deskundig en helpt ook met vragen buiten het bestaande project om.”

Lees meer...
5/5 sterren
01/2017

“We werken nu al enige tijd samen met Stuurlui. Onze ervaringen zijn zeer positief. Een snelle duidelijke aanpak met direct zichtbare resultaten.”

Lees meer...
5/5 sterren
Theaterkantoor
04/2016

“Vanaf ons eerste bezoek bij Stuurlui hebben we het gevoel dat ze direct snappen waar we naar op zoek zijn en waar ze ons mee …

Lees meer...
Bekijk alle reviews

Dit is onze werkwijze


Persoonlijk contact


Inventarisatie

Offerte

Uitvoer


Dit is altijd onze werkwijze, voor grote websites, maar ook voor kleine aanpassingen. Persoonlijk contact, een offerte gebaseerd op jouw specifieke situatie en daarna pas de uitvoer. Zo weet je met wie je zaken doet, krijg je eerlijke en transparante prijzen en heb je nooit onverwachte kosten.

Stel ons een vraag:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuurlui in 2017:

  • 12084 WordPress updates uitgevoerd
  • 282 WordPress websites verhuisd
  • 105 Actieve online marketing campagnes
  • 229 Websites in onderhoud
Top