Website optimalisatie

WordPress website optimalisatie

Optimalisatie van: conversie, snelheid, software, teksten, functionaliteiten, etc. etc.; Van heatmaps tot psychologische analyses: altijd een gedegen onderzoek voor we aan de slag gaan; Niet alleen de grote klussen, ook het optimaliseren van je betaalproces of contactformulier kunnen we mee helpen; Je kunt bij ons terecht voor design, development, hosting, onderhoud, online marketing en optimalisatie!

WordPress website optimalisatie

Iedereen wil een zo goed mogelijk lopende en een snelle website, maar hoe bereik je dat? Hoe zorg je dat je website zo goed mogelijk gevonden wordt op Google? Hoe zorg je voor de meeste conversies en optimale snelheid? En als je website of webshop niet erg goed loopt, waar kan dit dan aan liggen?

Bij Stuurlui kijken we naar de achterliggende cijfers. Het kan bijvoorbeeld zijn dat bezoekers al blijven steken op de hoofdpagina, maar het kan ook zijn dat ze wel je producten bekijken, selecteren en vergelijken, maar uiteindelijk niet overgaan tot de aankoop. Wij kunnen kijken hoeveel tijd een bezoeker op je website spendeert, hoeveel pagina’s hij/zij bezoekt en waar de bezoeker afhaakt. Zodra we weten waar het beter kan, gaan we daarmee aan de slag.

Wij kunnen je helpen op het gebied van snelheids-optimalisatie, conversie-optimalisatie, software-optimalisatie en nog veel meer. Op welk gebied je ook je website wil verbeteren, wij kunnen je hiermee helpen.

Goed om te weten:

Wij plannen altijd graag een afspraak in om kennis te maken. Voor we deze afspraak inplannen zullen we een vragenlijst opsturen waarbij de volgende onderwerpen aan bod komen:

 • Bedrijfsdoelstellingen;
 • Doelgroepen;
 • Beslissingsproces van klant;
 • Onderscheidend vermogen;
 • Concurrentie;
 • Zoekwoorden;
 • Resultaten reeds uitgevoerde campagnes;
 • Marketing budget.

Vragen? Bel mij!

Snelheid

Aan de hand van de resultaten uit de tests van Pingdom Tools en Google Pagespeed Insights gaan onze specialisten aan de slag met het sneller maken van jouw WordPress website. Hierbij kijken ze o.a. naar de servers, caching methodes, afbeeldingen, CSS, HTML en javascript. Als je website is opgebouwd conform de webstandaarden kunnen we garanderen dat je een Pingdom Toolsscore van 90+ krijgt en een Google Pagespeed Insights score van 75+. Jouw WordPress website wordt dus een stuk sneller gemaakt!

Conversie

Samen hebben onze designers, developers en online marketeers tientallen jaren ervaring met het beter laten converteren van websites. We hebben bij grote bedrijven als Exact Online en het Fonds Verstandelijk Gehandicapten gezien hoe er vaak veel mini-conversies aan een aankoop of donatie vooraf gaan, maar we kennen ook de kleinere vraagstukken waar het in één keer raak moet zijn. Aan de hand van A/B tests, heatmaps en zelfs psychologische analyses van een van onze partners kijken we waar de verbeterpunten liggen en hoe we deze aan kunnen pakken.

Software

In WordPress is een wildgroei aan plugins en CSS een bekend probleem. Dit kan de code van de website erg rommelig, traag en zelfs onveilig maken. Precies niet wat je wilt als je afhankelijk bent van je website voor het behalen van de doelstellingen voor je bedrijf. Wij weten welke thema’s en plugins je het beste kunt gebruiken en hoe je zo lichtgewicht mogelijk kunt bouwen.

Naast de drie punten die we hierboven uitlichten kunnen we je natuurlijk op veel meer specifieke gebieden helpen. Van het optimaliseren van hoe je website responsive werkt tot het opnieuw inrichten van je betaalproces. Wat je vraag ook is, wij hebben een oplossing voor je.

Case DUO Market Research

DUO Market Research was met spoed op zoek naar een nieuw marketingbureau, toen directeur Vincent van Grinsven erachter kwam dat Stuurlui hemelsbreed een kilometer van zijn kantoor zat. Na slechts een gesprek was hij overtuigd en een week later lag de online marketing strategie bij Stuurlui in handen.

Wat onze klanten over ons zeggen:

5/5 sterren
FlorenciPlus huiswerkbegeleiding
11/2015

“STRL doet wat het belooft: Zeer snelle communicatie en mensen die meedenken. Met FlorenciPlus Huiswerkbegeleiding weten we dankzij Stuurlui onze doelgroep goed te bereiken op …

Lees meer...
5/5 sterren
Door Lotje Getikt
04/2017

“Wij werken al ruim een jaar prettig samen met Stuurlui. Het is een zeer compleet marketingbureau met veel verstand van zaken. Ze adviseren hun opdrachtgevers …

Lees meer...
5/5 sterren
May-Design
09/2016

“Stuurlui is een zeer prettig bureau om mee samen te werken, ze reageren snel en vriendelijk op je verzoeken en denken met je mee. De …

Lees meer...
5/5 sterren
Café Brandpunt
07/2015

“Snel, efficiënt, doelgericht, kortom de ideale partner om mee samen te werken!”

Lees meer...
Bekijk alle reviews

Dit is onze werkwijze


Persoonlijk contact


Inventarisatie

Offerte

Uitvoer


Dit is altijd onze werkwijze, voor grote websites, maar ook voor kleine aanpassingen. Persoonlijk contact, een offerte gebaseerd op jouw specifieke situatie en daarna pas de uitvoer. Zo weet je met wie je zaken doet, krijg je eerlijke en transparante prijzen en heb je nooit onverwachte kosten.

Stel ons een vraag:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuurlui in 2017:

 • 12084 WordPress updates uitgevoerd
 • 282 WordPress websites verhuisd
 • 105 Actieve online marketing campagnes
 • 229 Websites in onderhoud
Top