WordPress webdesign Utrecht

 WordPress webdesign te Utrecht

Doordachte WordPress webdesigns die rekening houden met stijl, techniek en conversie; We kunnen alles vanaf de grond opbouwen of voortborduren op wat je al hebt; Je kunt bij ons terecht voor design, development, hosting, onderhoud, online marketing en optimalisatie!

Van wireframe naar website

We zien in ons werk veel verschillende WordPress webdesigns voorbij komen. Vaak erg mooi, maar niet altijd even doordacht. Lang niet iedere designer heeft inhoudelijke kennis van hoe zijn ontwerp technisch opgebouwd moet worden en hoe hij een website zo kan ontwerpen dat deze uiteindelijk optimaal converteert. Het risico is dat je ontwerp moeilijk technisch te realiseren is, de kosten van je website stijgen en dat de website uiteindelijk niet oplevert wat je er van verwacht had.

Specialisten voor iedere stap

Bij Stuurlui hebben we specialisten voor iedere stap in het proces van webdesign tot conversie. Na de eerste afspraak waarin we jouw wensen inventariseren en samen doelen opstellen, gaan we aan de slag. We gaan met onze WordPress webdesigners, developers, online marketeers en conversiespecialisten bij elkaar zitten om samen tot een goed wireframe te komen. Hierin zie je de structuur van de website, de layout van verschillende pagina’s en omschrijvingen van de functionaliteiten die in je website komen. Dit wireframe wordt vervolgens ‘ingevuld’ door de webdesigner op basis van jouw huisstijl, persoonlijke voorkeuren, doelen en de doelgroep.

Goed om te weten:

Wij werken samen met een conversie specialist. Deze specialist analyseert het bezoekersgedrag van de website vanuit neuropsychologisch oogpunt en verdiept zich in de wetenschappelijke kennis die beschikbaar is over jouw branche. Het advies dat hieruit voortvloeit, biedt praktische handvatten waar wij direct mee aan de slag kunnen.

Vragen? Bel mij!

 

Realisatie

Door deze integrale aanpak weet je zeker dat alles wat in het design staat ook daadwerkelijk technisch te realiseren is, dat de kosten van je website binnen je vooraf bepaalde budget kunnen blijven en dat er nagedacht is over hoe ieder element je helpt je doelstellingen te behalen.

Samen tot een beter resultaat komen

Het maken van een WordPress webdesign is een samenspel tussen ontwerper en opdrachtgever. Wij schetsen, overleggen, herzien en schrappen net zo lang totdat iedereen tevreden is. Heb je al een WordPress webdesign, misschien zelf intern ontwikkeld of bij een andere partij uitbesteed? Ook dan gaan we hier samen mee aan de slag. We maken een afspraak om samen met jou te bespreken waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt en hoe/of wij deze technisch kunnen realiseren. Omdat we altijd het gesprek met jou aangaan kunnen we je in principe altijd helpen. Als er in je huidige WordPress websdesign keuzes zijn gemaakt die moeilijk technisch te realiseren zijn hebben we vaak goede alternatieven die we aan je voor kunnen leggen. Zo werken we samen naar een beter resultaat toe.

WordPress webdesign case ikstopnu.nl

Op 20 mei lanceerde staatssecretaris van Rijn van het Ministerie van VWS de website ikstopnu.nl  en de Stoplijn. De URL van deze toegankelijke website wordt vermeld op alle nieuwe verpakkingen van tabakswaren. Stuurlui kreeg de opdracht om een drempelvrij platform te bouwen waarop rokers die willen stoppen terecht kunnen.

Wat onze klanten over ons zeggen:

5/5 sterren
07/2017

“Wij zijn super tevreden met Stuurlui. Vragen worden ontzettend snel beantwoord, er wordt goed en duidelijk gecommuniceerd en de support afdeling is goed bereikbaar.”

Lees meer...
4/5 sterren
webmarketing
11/2015

“Leuke organisatie, tot dusver erg goede ervaringen mee! Doen webmarketing voor ons bedrijf en dat levert duidelijk resultaat op. Aanrader!”

Lees meer...
5/5 sterren
MijnKassabon
02/2016

“Stuurlui heeft voor MijnKassabon o.a. een social media campagne gelanceerd (Facebook/YouTube) met erg veel succes! Ze zijn zelfs benaderd door Facebook omdat de campagne in …

Lees meer...
5/5 sterren
The internet academy
04/2016

“Sjoerd en zijn collega’s hebben ons bedrijf ontzettend goed geholpen met het opzetten van onze AdWords-strategie. Goede adviezen. Ze denken heel goed mee met wat …

Lees meer...
Bekijk alle reviews

Dit is onze werkwijze


Persoonlijk contact


Inventarisatie

Offerte

Uitvoer


Dit is altijd onze werkwijze, voor grote websites, maar ook voor kleine aanpassingen. Persoonlijk contact, een offerte gebaseerd op jouw specifieke situatie en daarna pas de uitvoer. Zo weet je met wie je zaken doet, krijg je eerlijke en transparante prijzen en heb je nooit onverwachte kosten.

Stel ons een vraag:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuurlui in 2017:

  • 12084 WordPress updates uitgevoerd
  • 282 WordPress websites verhuisd
  • 105 Actieve online marketing campagnes
  • 229 Websites in onderhoud
Top