WordPress specialisten in Utrecht

WordPress specialisten in Utrecht

Onze WordPress specialisten hebben samen meer dan 30 jaar ervaring met WordPress development; Al onze websites zijn volledig responsive; Je kunt bij ons terecht voor ontwerp, bouw, hosting, onderhoud, online marketing en optimalisatie!

Wie zijn wij?

Wij zijn Stuurlui, WordPress specialisten in Utrecht. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden in WordPress. Websites, blogs, one-pagers, vergelijkingssites, webshops, downloadpagina’s en campagnepagina’s: als u het verzonnen krijgt, kunnen wij het bouwen. We zijn een jong en creatief bureau met een solide basis. Onze Senior Developers hebben meer dan 30 jaar ervaring in WordPress en zijn actief geweest voor bedrijven als Exact Online, RTL en Runbook.

Naast ons specialisme in WordPress bedenken en beheren wij online marketing campagnes voor onze klanten. Deze variëren van een AdWords campagne voor een schoonheidssalon tot een video advertising campagne voor een crowdfundingplatform. Onze Senior Online Marketeers zijn geschoold door o.a. Google en wij zijn als bedrijf benoemd tot Google Partner. Onze klanten zijn grote en kleine bedrijven met allemaal grote online ambities.

Goed om te weten:

Wij werken samen met een conversie specialist. Deze specialist analyseert het bezoekersgedrag van de website vanuit neuropsychologisch oogpunt en verdiept zich in de wetenschappelijke kennis die beschikbaar is over jouw branche. Het advies dat hieruit voortvloeit, biedt praktische handvatten waar wij direct mee aan de slag kunnen.

Vragen? Bel mij!

Waarom kiezen voor de WordPress specialisten van Stuurlui?

 • Ervaring: Onze developers bouwen al 30+ jaar websites in WordPress, we kennen het systeem van binnen en van buiten;
 • Vakkennis: Bij Stuurlui werken ervaren vakmensen. Daardoor kunt u ook bij ons terecht als het lastiger wordt: multi-site of multi-language constructies, automatische incasso’s, koppelingen met fulfillment companies. Als u het verzonnen krijgt, kunnen wij het bouwen.
 • Totaalpakket: Naast ons specialisme in WordPress, zijn we ook gespecialiseerd in online marketing. Hierdoor kunnen wij in de breedte meedenken met uw online doelstellingen. Dit stelt ons in staat om websites te bouwen die zichzelf terugverdienen. Wij zijn gecertificeerd partner van Google.
 • Responsive: Per 21 april 2015 straft Google websites die niet mobiel vriendelijk zijn. Daarom bouwt Stuurlui altijd responsive websites. Dit betekent dat de website goed leesbaar is op ieder apparaat (destkop, tablet, mobiel).
 • Veiligheid: Wij bouwen in een flexibel WordPress framework en met een selectie van plugins waar wij zeker van zijn dat ze veilig zijn. Zo kunnen wij garanderen dat je website snel en veilig wordt opgeleverd.
 • Onderhoud: Het werken aan een website houdt niet op na de bouw. Bij Stuurlui staat veiligheid en service hoog in het vaandel, daarom hebben wij het technisch onderhoudspakket ontwikkeld. Updates van software en plug-ins, back-ups en extra beveiliging van uw installatie wordt voor u geregeld zodat u zich kan focussen op je core business. Daarnaast hebben we een telefonische helpdesk waar u altijd met uw WordPress vragen terecht kan.

Een WordPress specialist bij u op locatie?

Wij bieden verschillende WordPress specialisten aan op locatie. Eerst inventariseren we precies wat uw bedrijf nodig heeft, vervolgens detacheren we een junior of senior developer. Zo krijgt u goede service tegen een eerlijke prijs.
Onze WordPress specialisten zijn net zo flexibel inzetbaar als freelancers. Nadat het project op locatie is afgerond kunnen de support en de service vanuit ons kantoor geleverd worden. Op die manier wordt u volledig ontzorgd.

De WordPress specialisten die wij detacheren kunnen niet alleen programmeren, ze kunnen ook op strategisch niveau meedenken over de sitemap, opbouw van landingspagina’s en conversie. Onze WordPress specialisten hebben ruime ervaring. De specialisten hebben voor opdrachtgevers als Runbook en Exact Online gewerkt. 

Een volledig responsive WordPress website voor Medicore

Door de nieuwe responsive website verbeterde de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoekers van de Medicore website.

Wat onze klanten over ons zeggen:

5/5 sterren
MAY Design
10/2016

“Stuurlui is een zeer prettig bureau om mee samen te werken, ze reageren snel en vriendelijk op je verzoeken en denken met je mee. De …

Lees meer...
5/5 sterren
NJOY 2 GIVE
07/2015

“Heel erg enthousiast over de bekwame service van Stuurlui Online Marketing. Ze denken met je mee, werken snel en snappen in 1 woord wat je …

Lees meer...
5/5 sterren
Magneten Kopennl
09/2016

“Stuurlui heeft ons bedrijf fantastisch geholpen toen wij in juni afgelopen jaar een groot probleem met onze website hadden. Aangezien wij een webwinkel zijn en …

Lees meer...
5/5 sterren
Aller Heiligen Convent
04/2015

“Snelle en flexibele harde werkers. Denken goed met je mee om tot het gewenste eindresultaat te komen!”

Lees meer...
Bekijk alle reviews

Dit is onze werkwijze


Persoonlijk contact


Inventarisatie

Offerte

Uitvoer


Dit is altijd onze werkwijze, voor grote websites, maar ook voor kleine aanpassingen. Persoonlijk contact, een offerte gebaseerd op jouw specifieke situatie en daarna pas de uitvoer. Zo weet je met wie je zaken doet, krijg je eerlijke en transparante prijzen en heb je nooit onverwachte kosten.

Stel ons een vraag:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuurlui in 2017:

 • 12084 WordPress updates uitgevoerd
 • 282 WordPress websites verhuisd
 • 105 Actieve online marketing campagnes
 • 229 Websites in onderhoud
Top