WordPress onderhoud

Het onderhoud van je WordPress website

WordPress updates, back-ups, beveiliging én helpdesk; Eén contactpersoon voor al je website/WordPress vragen; We onderhouden ook websites die we niet zelf gebouwd hebben; Je kunt bij ons terecht voor design, development, hosting, onderhoud, online marketing en optimalisatie!

Nooit meer zorgen over je website

Stuurlui helpt je met het onderhoud van je WordPress website. Sterker nog, we nemen je al het werk uit handen. Als je het WordPress onderhoud bij ons onderbrengt zorgen we dat je met de juiste plugins en thema’s werkt, dat er back-ups zijn, dat je website beveiligd is en dat alles up to date blijft.

Ons onderhoudspakket bestaat uit*:

  • Updates van plugins, thema’s en WordPress;
  • Beveiliging van je website;
  • Helpdesk voor je WordPress vragen;
  • Dagelijkse backups tot 7 dagen terug;
  • Vanaf € 42,50 per maand.

*Zie onze algemene voorwaarden voor alle voorwaarden van ons onderhoudsabonnement.

Goed om te weten:

We onderhouden in principe geen websites die we niet ook hosten. Wij willen jou de zekerheid kunnen bieden die je verdient en dat kunnen we het beste als we zeker weten dat ook de hosting veilig, toegankelijk en up to date is.

Vragen? Bel mij!

Gecontroleerd updaten

Wat als een plugin na het updaten niet meer compatibel is met andere onderdelen van je website? Wat als bezoekers ineens niet meer kunnen afrekenen op je webshop? Een kleine onregelmatigheid in de code van je website kan grote gevolgen hebben. Daarom voeren wij in ons WordPress onderhoud altijd gecontroleerd updates uit. We testen de updates zoveel mogelijk op onze eigen (test) sites, voor grotere updates lezen we de documentatie door en we zorgen altijd dat er back-ups klaar staan voor het geval er iets mis gaat. Zo beperken we het risico op onregelmatigheden op jouw website en hebben we altijd een goede back-up voor als er toch iets fout gaat.

Beveiliging op maat

Voordat we het WordPress onderhoud op ons nemen beveiligen we de website. Dit doen we met de websites die we zelf bouwen maar ook met websites die door anderen zijn gebouwd. Met een aantal wijzigingen kun je de meest voor de hand liggende beveiligingslekken al gemakkelijk dichten. Verder bekijken we per site welke andere maatregelen we moeten nemen.

WordPress helpdesk

Iedere website of webshop zorgt voor veel vragen. Van kleine vragen over het aanpassen van teksten en afbeeldingen tot grotere vragen over bijvoorbeeld het toevoegen van een betaal-functie aan je website. Als wij je WordPress onderhoud doen, kun je ons bellen en mailen met je vragen. Vaak kunnen we binnen enkele minuten je vragen beantwoorden en anders zoeken we het graag voor je uit!

Verschillende backups

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan er toch altijd iets met je website gebeuren. Wij maken dagelijkse back-ups van je website tot 7 dagen terug.

Waarom WordPress onderhoud?

WordPress is een open source content management systeem (CMS). Dit betekent dat iedereen toegang heeft tot de code waaruit het is opgebouwd. Het voordeel hiervan is dat iedereen er extensies (plugins, thema’s, etc.) op kan schrijven waardoor WordPress voortdurend in ontwikkeling is, maar er kleeft ook een nadeel aan: niet alle developers kunnen de snelle ontwikkeling bijhouden waardoor plugins soms niet compatibel zijn met de laatste versie van WordPress of met nieuwe versies van thema’s en/of andere plugins. Tegelijkertijd hebben ook hackers en andere kwaadwillenden toegang tot de open source code. Zo kunnen ook zij zich blijven ontwikkelen en vinden ze steeds weer nieuwe ingangen en beveiligingslekken. Het is dus erg belangrijk dat je de juiste plugins en thema’s gebruikt, je alles up to date houdt en actief werkt aan de beveiliging van je website.

Case ikstopnu.nl

Op 20 mei lanceerde staatssecretaris van Rijn van het Ministerie van VWS de website ikstopnu.nl  en de Stoplijn. De URL van deze toegankelijke website wordt vermeld op alle nieuwe verpakkingen van tabakswaren. Stuurlui kreeg de opdracht om een drempelvrij platform te bouwen waarop rokers die willen stoppen terecht kunnen.

Wat onze klanten over ons zeggen:

4/5 sterren
Consenheim D.C.P
04/2015

“Met mijn wensen voor de web-site die ik wilde hebben moesten we in overleg en is er goed naar de wensen geluisterd en opgevolgd in …

Lees meer...
5/5 sterren
Kees Visser
09/2016

“De heren van Stuurlui kan ik absoluut aanbevelen. Zeer flexibel, Meelevend met het product en ze leveren daarnaast nog zeer hoge kwaliteit.”

Lees meer...
5/5 sterren
De Baard
04/2016

“Na een aantal hosting partijen te hebben gehad werd het tijd voor een stabiele en snelle hosting die goed met Wordpress om kan gaan. Stuurlui …

Lees meer...
4/5 sterren
Cosmetisch Instituut
07/2015

“In een korte tijd een mooie site op maat voor ons Cosmetisch Instituut gemaakt. Klantgericht en flexibel kenmerken voor mij de samenwerking met Stuurlui.”

Lees meer...
Bekijk alle reviews

Dit is onze werkwijze


Persoonlijk contact


Inventarisatie

Offerte

Uitvoer


Dit is altijd onze werkwijze, voor grote websites, maar ook voor kleine aanpassingen. Persoonlijk contact, een offerte gebaseerd op jouw specifieke situatie en daarna pas de uitvoer. Zo weet je met wie je zaken doet, krijg je eerlijke en transparante prijzen en heb je nooit onverwachte kosten.

Stel ons een vraag:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuurlui in 2017:

  • 12084 WordPress updates uitgevoerd
  • 282 WordPress websites verhuisd
  • 105 Actieve online marketing campagnes
  • 229 Websites in onderhoud
Top