WordPress development

WordPress development op maat

Onze developers hebben samen meer dan 30 jaar ervaring met WordPress development; Al onze websites zijn volledig responsive; We weten precies welke plugins veilig en stabiel zijn; Je kunt bij ons terecht voor design, development, hosting, onderhoud, online marketing en optimalisatie!

WordPress webdevelopment

Bij Stuurlui Online Marketing bouwen we WordPress websites op maat. Of je nu zelfstandig ondernemer bent of een grote corporate, we weten precies welke oplossing bij jouw bedrijf past. We starten altijd met een persoonlijk gesprek waarin vragen aan bod komen als: Heb je al een ontwerp of nog niet? Heb je al een functioneel plan? Heb je al nagedacht over zaken als conversie en hosting? We weten dat er veel bij een website komt kijken. Wij helpen je het overzicht te behouden. Door onze ruime ervaring op het gebied van WordPress development kunnen we niet alleen goed luisteren naar je antwoorden, we kunnen juist ook meedenken, adviseren en pro-actief met voorstellen komen. Zo werken we samen aan een website waarmee jij je doelen kunt behalen..

Goed om te weten:

Wij werken samen met een conversie specialist. Deze specialist analyseert het bezoekersgedrag van de website vanuit neuropsychologisch oogpunt en verdiept zich in de wetenschappelijke kennis die beschikbaar is over jouw branche. Het advies dat hieruit voortvloeit, biedt praktische handvatten waar wij direct mee aan de slag kunnen.

Vragen? Bel mij!

Veilig en stabiel

Het WordPress speelveld is de laatste jaren enorm gegroeid. Dit maakt het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien. Wij weten precies welke plugins veilig zijn, goed werken en waar goede support op wordt geleverd. Wij zorgen dat jouw WordPress website de juiste plugins bevat. Daarnaast voorzien we in het onderhoud van je website zodat je zeker weet dat alles up to date is en goed blijft werken.

Conversie op mobiel en tablet

Al onze websites zijn volledig responsive, ze schalen mee met ieder beeldformaat (mobiel, tablet, desktop, etc). Dit betekent dat de bezoeker van jouw website op ieder apparaat een optimale gebruikservaring heeft. Onze WordPress developers hebben veel ervaring met conversie op mobiele apparaten. Ze weten welke elementen ze weg moeten laten en welke juist uitgelicht moeten worden om de bezoeker op ieder device precies de juiste informatie op de juiste plek te geven.

Uitbreiden en aanpassen altijd mogelijk

Met de oplevering van je nieuwe website begint het voor jou pas echt. We zorgen dat je altijd gemakkelijk zelf de content kunt wijzigen en raden je ook aan om dit te doen. Het toevoegen van nieuwe content is erg belangrijk. Je bouwt er je website mee uit, wordt zo steeds interessanter en relevanter voor jouw doelgroep en zal steeds beter gevonden worden. Samen monitoren we of de website doet wat hij moet doen. Grote kans dat voortschrijdend inzicht je ertoe beweegt nieuwe doelen te stellen en nieuwe functionele eisen aan je website te stellen. Wij zorgen ervoor dat we je website zo opbouwen dat we deze altijd uit kunnen breiden met extra functionaliteiten. 

Gebruik van de nieuwste talen en standaarden

Zelf zal je het niet altijd door hebben, maar we bouwen onze websites op basis van de nieuwste talen en standaarden. Zo gebruiken we PHP7, HTML5 en CSS3. Hierdoor weet je zeker dat je altijd de beste en snelste basis voor je website hebt.

Onze WordPress developers zijn voortdurend bezig zichzelf verder te ontwikkelen. Ze doen kennis op in de diepte met bijvoorbeeld Javascript trainingen, maar ook in de breedte door bijvoorbeeld het Drempelvrij keurmerk te behalen.

Wat kost een WordPress website?

Hier is geen eenduidig antwoord op. Wij bouwen websites op maat. We gaan met jou om tafel zitten om samen tot een design en functioneel plan te komen. Hierin geven we aan hoeveel tijd we bezig zijn per onderdeel van dit plan. Zo krijg je een transparant en eerlijk beeld van de kosten van jouw nieuwe website.

Een volledig responsive WordPress website voor Medicore

Door de nieuwe responsive website verbeterde de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoekers van de Medicore website.

Wat onze klanten over ons zeggen:

5/5 sterren
Schippers - MS Drycare
09/2016

“Twee websites laten ontwikkelen. Dachten mee in het proces, uiteindelijk snelle oplevering en perfect mijn paint-designs omgezet in stijlvolle pagina’s.”

Lees meer...
4/5 sterren
08/2017

Heel tevreden over de samenwerking met Stuurlui. Ze zijn goed bereikbaar en handelen snel. Over nieuwe verzoeken wordt altijd vooraf goed na- en meegedacht. Zowel …

Lees meer...
5/5 sterren
Theaterkantoor
04/2016

“Vanaf ons eerste bezoek bij Stuurlui hebben we het gevoel dat ze direct snappen waar we naar op zoek zijn en waar ze ons mee …

Lees meer...
5/5 sterren
Landelijke Huisartsen Vereniging
11/2015

“Vlotte realisatie van project voor de Landelijke Huisartsen Vereniging. Flexibele aanpak, deskundig advies, prettig om mee samen te werken.”

Lees meer...
Bekijk alle reviews

Dit is onze werkwijze


Persoonlijk contact


Inventarisatie

Offerte

Uitvoer


Dit is altijd onze werkwijze, voor grote websites, maar ook voor kleine aanpassingen. Persoonlijk contact, een offerte gebaseerd op jouw specifieke situatie en daarna pas de uitvoer. Zo weet je met wie je zaken doet, krijg je eerlijke en transparante prijzen en heb je nooit onverwachte kosten.

Stel ons een vraag:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuurlui in 2017:

  • 12084 WordPress updates uitgevoerd
  • 282 WordPress websites verhuisd
  • 105 Actieve online marketing campagnes
  • 229 Websites in onderhoud
Top