Online marketing specialist

Online marketing specialist

SEO, SEA, e-mail marketing, social media campagnes, real time bidding, en nog veel meer; Wij zijn Google Partner: gecertificeerde specialisten, tevreden klanten, gezond bedrijf; Altijd eerst goed onderzoek: geen onnodige kosten, maximale conversie; Je kunt bij ons terecht voor design, development, hosting, onderhoud, online marketing en optimalisatie!

Online marketing; een uitdaging voor jouw organisatie

Het is misschien een open deur, maar online marketing is niet 1 product. Het onder de aandacht brengen van jouw website, jouw diensten en jouw producten doe je het meest succesvol door al je (online) uitingen op elkaar af te stemmen. Enkel een goede Facebook-campagne zal je nog niet brengen waar je op hoopt, alleen hoog inzetten op AdWords net zo min en een goed doordachte website waar niemand komt ook niet. Het gaat om de mix! En dat is precies waar wij goed in zijn: samen met jou bepalen onze online marketing specialisten de ideale online marketing mix voor jouw bedrijf.

Hoe we dat doen? Het begint vaak met een online marketing plan en bijbehorend zoekwoorden- en doelgroepenonderzoek. Van daaruit gaan we verder met de kanalen en campagnes die passen bij jouw budget en doelstellingen. Klik op de blokken hieronder om meer over één van onze specifieke diensten te weten te komen.

online marketing

Online marketing plan

sea-icon-v1

SEA - Online adverteren

seo-icon-v1

SEO - zoekmachine optimalisatie

social-media

Social media - Adverteren op social media

Goed om te weten:

Wij plannen altijd graag een afspraak in om kennis te maken. Voor we deze afspraak inplannen zullen we een vragenlijst opsturen waarbij de volgende onderwerpen aan bod komen:

 • Bedrijfsdoelstellingen;
 • Doelgroepen;
 • Beslissingsproces van klant;
 • Onderscheidend vermogen;
 • Concurrentie;
 • Zoekwoorden;
 • Resultaten reeds uitgevoerde campagnes;
 • Marketing budget.

Vragen? Bel mij!

Een persoonlijke aanpak

Ieder bedrijf is anders, ieder product is anders en iedere doelgroep is anders. Daarom vinden onze online marketing specialisten het belangrijk om ieder online marketing traject zo persoonlijk mogelijk in te steken. Je zult zelf al een idee hebben van mogelijke zoekwoorden en globale kenmerken van je doelgroep, maar hoe weet je waar je je op moet focussen? Welke fasen in de customer journey zijn er? Waar bevindt je doelgroep zich? En hoe zorg je dat je iedere uiting precies op het juiste moment aan je doelgroep laat zien?

Een korting op je product of dienst is interessant, maar niet voor iemand die nog niet eens weet dat hij je product/dienst wil hebben. Een video waarin je product wordt uitgelegd kan heel waardevol zijn, maar als iemand al besloten heeft dat hij je product (bij jou) wil kopen leidt het alleen maar af. Er zijn veel meer contactmomenten met potentiële klanten dan enkel de aankoop. Het is belangrijk om deze te kennen, te begrijpen en je marketing er op aan te passen. Onze online marketing specialisten helpen je hierbij.

Online marketing en onze andere diensten

Bij Stuurlui hebben we specialisten op veel verschillende vakgebieden. We vinden het belangrijk dat deze specialisten elkaar begrijpen, ondersteunen en versterken. Een mooi streven, maar wat merk jij hier als klant van? Het voordeel van onze aanpak voor jou als klant is dat we altijd in de breedte mee kunnen denken. Als we een SEA of social campagne voor je instellen die doorlinkt naar een pagina op je website kunnen we ook deze pagina optimaliseren. Het houdt niet op bij de advertentie. Sterker nog, daar begint het pas.

We kunnen zorgen dat je website technisch goed in elkaar zit en dus veilig en snel is, we kunnen een ontwerp maken voor je landingspagina’s dat past bij je huisstijl en je doelgroep en we kunnen door het gebruik van de juiste content en de juiste contactmogelijkheden je conversie optimaliseren. Zo zorgen we dat je het maximale rendement kunt behalen op je (marketing) investering.

Case L.A. DJ's

L.A.-DJ's kon in het eerste kwartaal van 2016 al drie keer meer online leads genereren dan in 2015 het geval was. En dat met hetzelfde budget. Een nieuwe, strategisch ontwikkelde website was de eerste stap. Daarna gingen we een intensieve samenwerking aan om de online marketingstrategie uit te zetten en te bewaken.

Wat onze klanten over ons zeggen:

5/5 sterren
Antoni van Leeuwenhoek Foundation
03/2017

“Stuurlui heeft voor de Antoni van Leeuwenhoek Foundation binnen een recordtempo een mooie website gemaakt waar we heel erg blij mee zijn. Goede communicatie, snelle …

Lees meer...
5/5 sterren
Het Paardenwinkeltje
02/2016

“Stuurlui heeft heel mooi KiyOh reviews op onze webwinkel gezet. Heel netjes gestaan. Ook super snel, kreeg direct mailtjes terug. Alles was zo geregeld. Kan …

Lees meer...
5/5 sterren
Natuursteenstunter
04/2015

“De samenwerking verliep erg goed! Iedereen is enthousiast, heeft veel energie en komt altijd de afspraken na. Men is erg goed op de hoogte van …

Lees meer...
5/5 sterren
The internet academy
04/2016

“Sjoerd en zijn collega’s hebben ons bedrijf ontzettend goed geholpen met het opzetten van onze AdWords-strategie. Goede adviezen. Ze denken heel goed mee met wat …

Lees meer...
Bekijk alle reviews

Dit is onze werkwijze


Persoonlijk contact


Inventarisatie

Offerte

Uitvoer


Dit is altijd onze werkwijze, voor grote websites, maar ook voor kleine aanpassingen. Persoonlijk contact, een offerte gebaseerd op jouw specifieke situatie en daarna pas de uitvoer. Zo weet je met wie je zaken doet, krijg je eerlijke en transparante prijzen en heb je nooit onverwachte kosten.

Stel ons een vraag:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuurlui in 2017:

 • 12084 WordPress updates uitgevoerd
 • 282 WordPress websites verhuisd
 • 105 Actieve online marketing campagnes
 • 229 Websites in onderhoud
Top