Doorontwikkeling WordPress website

Doorontwikkeling WordPress website

Nieuwe inzichten zijn onvermijdelijk, wij weten dit en staan klaar om je te helpen; We zijn er ook voor de kleinere vragen, we nemen al opdrachten aan vanaf 4 uur werk ; Ook doorontwikkeling op websites die we niet zelf gebouwd hebben; Je kunt bij ons terecht voor design, development, hosting, onderhoud, online marketing en optimalisatie!

Het doorontwikkelen van je WordPress website

Als je website een tijdje heeft gedraaid, je je eerste producten hebt verkocht of aanvragen hebt ontvangen en je de eerste feedback van bezoekers hebt gekregen, zul je zien dat je je wensen en doelen voor je website wat wilt bijstellen. Voortschrijdend inzicht noemen we dit. Inzichten die er op het moment van bouwen van de website simpelweg nog niet waren.

Op basis van deze nieuwe inzichten wil je je WordPress website doorontwikkelen. Dat is bij ons geen enkel probleem. Omdat wij ons beseffen dat iedereen altijd om enige vorm van doorontwikkeling zal vragen houden we hier rekening mee tijdens de bouw. We zorgen dat je niet onnodig beperkt wordt en dat je website altijd klaar is voor uitbreidingen.

Goed om te weten:

Ben je benieuwd of jouw website door ons doorontwikkeld kan worden? En wil je dat we gelijk aan de slag gaan? Houd dan even WordPress, hosting en FTP inloggegevens bij de hand. Dan kunnen wij direct een kosteloze inventarisatie maken van hoe jouw website gebouwd is.

Vragen? Bel mij!

Websites die niet door ons zijn gebouwd

Ook als je je website door een andere partij hebt laten ontwikkelen kunnen wij er eigenlijk altijd mee uit de voeten. Kan je oude webbouwer je niet meer helpen met de doorontwikkeling van je WordPress website? Grote kans dat wij je verder kunnen helpen.

We weten uit ervaring dat vragen over de doorontwikkeling van een WordPress website heel breed kunnen zijn. Van het toevoegen van uitgebreide communities tot het stroomlijnen van het betaalproces in je webshop, het kan van alles zijn. Wij vinden het belangrijk dat we je kunnen helpen ook als je website niet door ons is gebouwd. We nemen daarom al projecten voor WordPress doorontwikkeling aan vanaf 4 uur werk.

Meer dan alleen functionele doorontwikkeling

Het uitbreiden van de functionaliteiten van je website is een ding, maar WordPress doorontwikkeling kan veel meer zijn dan dat. Misschien ben je tevreden met wat je website allemaal wel en niet kan en wil je alleen de snelheid optimaliseren, misschien wil je de conversie optimaliseren met betere landingspagina’s die aanlsuiten op je online marketing campagnes. of misschien wil je enkel de SEO van je website optimaliseren. Wat het ook is, wij kunnen je ermee helpen.

Doorontwikkelen WordPress website case Runbook

De internationale IT-leverancier Runbook wilde graag de look en feel van hun verouderde website aanpakken. Stuurlui maakte in slechts vijf weken tijd een nieuwe corporate website voor het bedrijf. En met succes: de nieuwe uitstraling sloeg aan en leidde zelfs tot een overname door de grootste concurrent.

Wat onze klanten over ons zeggen:

5/5 sterren
Magneten Kopennl
09/2016

“Stuurlui heeft ons bedrijf fantastisch geholpen toen wij in juni afgelopen jaar een groot probleem met onze website hadden. Aangezien wij een webwinkel zijn en …

Lees meer...
5/5 sterren
hsvog
09/2016

“Voor een ondeskundige als ik leek het wel wat prijzig om problemen te herstellen, maar de nazorg was uitstekend toen de problemen wederom de kop …

Lees meer...
5/5 sterren
Café Brandpunt
07/2015

“Snel, efficiënt, doelgericht, kortom de ideale partner om mee samen te werken!”

Lees meer...
5/5 sterren
Ondernemen van A tot Z
03/2015

“Hoewel het logo suggereert dat Stuurlui in the box zit, ze denken ver daarbuiten! Echte marketeers van deze tijd!”

Lees meer...
Bekijk alle reviews

Dit is onze werkwijze


Persoonlijk contact


Inventarisatie

Offerte

Uitvoer


Dit is altijd onze werkwijze, voor grote websites, maar ook voor kleine aanpassingen. Persoonlijk contact, een offerte gebaseerd op jouw specifieke situatie en daarna pas de uitvoer. Zo weet je met wie je zaken doet, krijg je eerlijke en transparante prijzen en heb je nooit onverwachte kosten.

Stel ons een vraag:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuurlui in 2017:

  • 12084 WordPress updates uitgevoerd
  • 282 WordPress websites verhuisd
  • 105 Actieve online marketing campagnes
  • 229 Websites in onderhoud
Top