Disclaimer

Disclaimer

Stuurlui Online Marketing B.V. (Kamer van Koophandel: 64746496), verleent u hierbij toegang tot www.wijzijnstuurlui.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Stuurlui Online Marketing behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.wijzijnstuurlui.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Stuurlui Online Marketing B.V.

Beperkte aansprakelijkheid

Stuurlui Online Marketing B.V. spant zich in om de inhoud van www.wijzijnstuurlui.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.wijzijnstuurlui.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Stuurlui Online Marketing B.V.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.wijzijnstuurlui.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op www.wijzijnstuurlui.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Stuurlui Online Marketing B.V. nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze website (waaronder begrepen, maar niet uitsluitend, teksten, code en afbeeldingen) liggen bij Stuurlui Online Marketing B.V.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Stuurlui Online Marketing B.V., behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Wat onze klanten over ons zeggen:

5/5 sterren
Roei- en Zeilvereniging 'Gouda'
04/2016

“Nadat onze wordpress site gehacked was moesten we met grote spoed op zoek naar een oplossing. We kwamen bij Stuurlui terecht en zijn vanaf dag …

Lees meer...
5/5 sterren
Topsporter
01/2016

“Als topsporter was ik op zoek naar een team dat voor mij een in het oog springende, frisse en aansprekende site kon maken. Ik wilde …

Lees meer...
5/5 sterren
Luckiest Man Alive
02/2015

“Super-relaxte gasten met goede ideeën! De mannen van Stuurlui hebben voor mij een schitterende website gemaakt.”

Lees meer...
5/5 sterren
Fluxmatix
09/2016

“Sjoerd en Co. van Stuurlui weten wat ze doen en staan voor hun resultaat. Recommended!”

Lees meer...
Bekijk alle reviews

Dit is onze werkwijze


Persoonlijk contact


Inventarisatie

Offerte

Uitvoer


Dit is altijd onze werkwijze, voor grote websites, maar ook voor kleine aanpassingen. Persoonlijk contact, een offerte gebaseerd op jouw specifieke situatie en daarna pas de uitvoer. Zo weet je met wie je zaken doet, krijg je eerlijke en transparante prijzen en heb je nooit onverwachte kosten.

Stel ons een vraag:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuurlui in 2017:

  • 12084 WordPress updates uitgevoerd
  • 282 WordPress websites verhuisd
  • 105 Actieve online marketing campagnes
  • 229 Websites in onderhoud
Top