Arca Delicia

Intensieve begeleiding bij het vormgeven van een WooCommerce webshop

De samenwerking was gestoeld op intensieve begeleiding, waarbij de website uiteindelijk steen voor steen werd opgebouwd tot wat hij nu is

Bouw, Design, Hosting, Onderhoud, Online Marketing, Optimalisatie, Training

Schakel Stuurlui in voor een WooCommerce webshop

Spaanse delicatessenwinkel Arca Delicia had een webshop nodig voor hun producten. Wij hielpen hen met de bouw van een WooCommerce webshop gemaakt in een custom design. De samenwerking was gestoeld op intensieve begeleiding, waarbij de website uiteindelijk steen voor steen werd opgebouwd tot wat hij nu is.

Vragen? Bel mij!

Een andere weg inslaan

Het design van de website lag er al en Arca Delicia schakelde Stuurlui voor het bouwen van de website in in combinatie met online marketing. Halverwege het traject kwamen beide partijen tot de conclusie dat het plan niet langer voldeed, omdat het bedrijf inmiddels was gegroeid. Stuurui deed daarop verschillende ingrijpende aanpassingen en verbeteringen aan de WooCommerce webshop. “Stuurlui geeft goede raad. Samen kwamen we met veel ideeën en ze waren altijd eerlijk als ze een betere oplossing of manier hadden. Ze kwamen met goede suggesties en adviezen waar wij vaak mee akkoord gingen.”, vertelt Isabelle Parqui, eigenaar van Arca Delicia.

Duidelijke briefings

In een groot project ligt chaos op de loer. Om verwarring te voorkomen werden alle ontwikkelingen secuur genoteerd. Isabelle: “Maandelijks hadden wij face-to-face meetings met elkaar, dat was erg fijn. Daarnaast hield Stuurlui ons op de hoogte door middel van wekelijke briefings. Deze transparantie maakte het project overzichtelijk. We konden zien wat al gedaan was en wat er nog moest gebeuren.”

“De jongens van Stuurlui zijn niet alleen vakbekwaam, maar ook erg gezellig. Het was een verademing om te werken met professionals die zich niet zo stijf opstelden.”

Isabelle Parqui, eigenaar van Arca Delicia.

Een WooCommerce webshop

WooCommerce is een webshopplug-in voor WordPress. Hij staat bekend om zijn gebruikersvriendelijkheid en is wereldwijd een van de meest gebruikte webshopsystemen. Isabelle: “Wij hadden geen ervaring met een WooCommerce webshop, maar het platform werkt erg gemakkelijk. Het uploaden van foto’s, invoeren van producten en dingen aanpassen is een fluitje van een cent.”

Een compleet pakket

Het project was gestoeld op intensieve begeleiding en advies. Dat was een van de redenen om Stuurlui in te schakelen. Isabelle: “Stuurlui beheerste niet alleen de WordPress kennis om een WooCommerce webshop te bouwen, maar kon ons ook helpen met adviezen over marketing. Dat was precies de combinatie die we zochten. Daarnaast zijn wij net als zij een jong bedrijf. Het klikte ook op die manier, omdat we elkaar goed begrepen.”

“Een WooCommerce webshop werkt erg gemakkelijk. Je hoeft geen HTML-kennis te hebben om vooruit te komen. Als je iets niet weet, mag je Stuurlui altijd bellen. Daarnaast maken ze ook handige videotutorials die je op weg helpen.”

Isabelle Parqui, eigenaar van Arca Delicia.

Meedenken over partners

Stuurlui denkt mee met zijn klanten. Zo raadden wij Arca Delicia de juiste fulfillment partij aan voor hun webshop. Een dergelijke partner neemt alle logistieke taken op zich voor je, maar er zijn veel onbetrouwbare partijen op de markt. Bij een WooCommerce webshop is het namelijk erg belangrijk dat de fulfillment partij goed integreert met WordPress. Stuurlui heeft een goed netwerk en zoekt de partner uit die het beste bij jouw ambities past.

Een WooCommerce webshop is een handige en relatief eenvoudige manier om een online winkel te beginnen. Stuurlui helpt je graag met een plan op maat. Neem contact op!

Comments are closed.

Wat onze klanten over ons zeggen:

5/5 sterren
May-Design
09/2016

“Stuurlui is een zeer prettig bureau om mee samen te werken, ze reageren snel en vriendelijk op je verzoeken en denken met je mee. De …

Lees meer...
5/5 sterren
07/2017

“De samenwerking met Stuurlui wordt als zeer prettig ervaren. Zeer kundig en oplossingsgericht. Het is niet voor niets dat we maar terug blijven komen. Ik …

Lees meer...
5/5 sterren
Schippers - MS Drycare
09/2016

“Twee websites laten ontwikkelen. Dachten mee in het proces, uiteindelijk snelle oplevering en perfect mijn paint-designs omgezet in stijlvolle pagina’s.”

Lees meer...
5/5 sterren
Kees Visser
09/2016

“De heren van Stuurlui kan ik absoluut aanbevelen. Zeer flexibel, Meelevend met het product en ze leveren daarnaast nog zeer hoge kwaliteit.”

Lees meer...
Bekijk alle reviews

Dit is onze werkwijze


Persoonlijk contact


Inventarisatie

Offerte

Uitvoer


Dit is altijd onze werkwijze, voor grote websites, maar ook voor kleine aanpassingen. Persoonlijk contact, een offerte gebaseerd op jouw specifieke situatie en daarna pas de uitvoer. Zo weet je met wie je zaken doet, krijg je eerlijke en transparante prijzen en heb je nooit onverwachte kosten.

Stel ons een vraag:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuurlui in 2017:

  • 12084 WordPress updates uitgevoerd
  • 282 WordPress websites verhuisd
  • 105 Actieve online marketing campagnes
  • 229 Websites in onderhoud
Top