Een volledig responsive WordPress website voor Medicore

Door de nieuwe responsive website verbeterde de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoekers van de Medicore website

Bouw, Design, Hosting, Onderhoud, Optimalisatie, Training

Steeds meer mobiel

Toen Medicore bij Stuurlui aanklopte, was het duidelijk dat de toenmalige website niet meer voldeed aan het surfgedrag van de bezoekers. Er kwamen steeds meer bezoekers via mobiele apparaten op de website, terwijl de website hier niet geschikt voor was. Stuurlui creëerde een responsive website voor Medicore, waardoor de gebruiksvriendelijkheid aanzienlijk verbeterde.

Vragen? Bel mij!


Sjoerd Kuipers
Founding Partner / Online Marketeer

Responsive website

Doordat de website responsive is, schaalt hij mee met de afmeting van het scherm van het apparaat waarmee de bezoeker op de website komt. Anneke Wijdekop, online marketeer bij Medicore: “De website is nu veel gebruiksvriendelijker voor mensen die onze website op hun mobiel of tablet bezoeken. De pagina’s zien er veel beter uit op een mobiele telefoon en het menu is logischer geworden.”

Bedrijfsdoelen bereiken

Medicore deelt haar kennis van de zorg graag met bestuurders, eigenaren en managers van zorgorganisaties en met zorgverleners. Op de nieuwe site moesten whitepapers, kennisbijeenkomsten, nieuws en blogs daarom goed vindbaar zijn. De bezoekers worden met de nieuwe website beter voorzien van deze informatie. Anneke: “Op de nieuwe website hebben we een duidelijke blog, houden we nieuws makkelijk actueel en tonen dit direct op de homepagina en onze whitepapers zijn vanuit verschillende pagina’s te downloaden. Dit draagt bij aan ons doel om onze doelgroep te bereiken en van dienst te kunnen zijn.”

“Wij kozen voor Stuurlui, omdat de meeste partijen tegen ons zeiden: ‘alles moet anders’. Stuurlui nam in eerst instantie het onderhoud van de oude website over en maakte de website beter voor mobiel, zover dat toen kon. Uiteindelijk is er gekozen om een nieuwe website te bouwen om de mobiele bezoekers nog beter te kunnen bereiken. Het was erg prettig dat Stuurlui hierin naar ons luisterde en met ons mee dacht.”

Anneke Wijdekop, online marketeer bij Medicore  

Gemakkelijk aanpassingen doorvoeren

WordPress is niet alleen uitermate geschikt voor een responsive website, maar het is ook een erg gebruiksvriendelijk Content Management Systeem. Anneke: “Wij kunnen de website gemakkelijk zelf onderhouden en zelf content toevoegen, zoals nieuws- of blog-artikelen. Dit is dan ook mijn favoriete kenmerk van de website. Ook kunnen we zelf aanvraagformulieren netjes op de website zetten door middel van een koppeling met het marketing automatisering systeem SharpSpring. De ingevulde aanvraagformulieren worden direct ingeschoten in het marketing automatisering systeem SharpSpring, dat zorgt ervoor dat de aangevraagde whitepaper ook direct wordt toegezonden. Dat werkt erg fijn.”

Support achteraf

Stuurlui heeft een support systeem waardoor vragen vaak in korte tijd worden opgepakt. Anneke is zeer te spreken over de support die Stuurlui levert. “Het is een verademing dat als we een vraag stellen, de medewerkers van Stuurlui niet zeggen: ‘we moeten eerst kijken of het kan’, maar dat het meteen wordt opgelost. Dat was bij onze vorige webbouwer wel anders. Als ik mail of bel met een vraag, dan krijg ik erg snel antwoord op mijn bericht dat het wordt opgepakt of dat het zelfs al is geregeld.”

Langdurige samenwerking

De samenwerking tussen Stuurlui en Medicore blijft. “We zijn erg tevreden met de website die Stuurlui voor ons heeft gebouwd. Het zijn jonge mensen die echt kennis van zaken hebben en die goed met je meedenken. Op het moment zijn we met Stuurlui ook bezig met een werken-bij-website en een one-page-website.”

Een responsive website zorgt ervoor dat al je bezoekers een optimale gebruikerservaring hebben op je website. Stuurlui kijkt graag naar de mogelijkheid om voor jou een responsive WordPress website te bouwen.
Neem contact met ons op!

Comments are closed.

Wat onze klanten over ons zeggen:

5/5 sterren
Antoni van Leeuwenhoek Foundation
03/2017

“Stuurlui heeft voor de Antoni van Leeuwenhoek Foundation binnen een recordtempo een mooie website gemaakt waar we heel erg blij mee zijn. Goede communicatie, snelle …

Lees meer...
5/5 sterren
01/2017

“Leuk bureau. Aardige en kundige online marketing experts. Wij doen graag zaken met ze en zullen dat in 2017 blijven doen.”

Lees meer...
5/5 sterren
Mister Rabbit
09/2015

“De heren van stuurlui hebben voor ons bedrijf Mister Rabbit een geweldige website met shop gebouwd. Mister Rabbit loves Stuurlui!”

Lees meer...
5/5 sterren
Glamouryourhair
04/2016

“Was op zoek naar stabiele en de snelste hosting voor Wordpress en kwam uit bij Stuurlui. Communicatie is snel en prettig met een jong team.”

Lees meer...
Bekijk alle reviews

Dit is onze werkwijze


Persoonlijk contact


Inventarisatie

Offerte

Uitvoer


Dit is altijd onze werkwijze, voor grote websites, maar ook voor kleine aanpassingen. Persoonlijk contact, een offerte gebaseerd op jouw specifieke situatie en daarna pas de uitvoer. Zo weet je met wie je zaken doet, krijg je eerlijke en transparante prijzen en heb je nooit onverwachte kosten.

Stel ons een vraag:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuurlui in 2017:

  • 12084 WordPress updates uitgevoerd
  • 282 WordPress websites verhuisd
  • 105 Actieve online marketing campagnes
  • 229 Websites in onderhoud
Top