Fonds Verstandelijk Gehandicapten

Een gebruiksvriendelijke WordPress website gericht op het werven van donateurs

De content, vormgeving en navigatie van de website werden flink veranderd

Bouw, Design, Hosting, Onderhoud

Gebruiksvriendelijke WordPress Website

Fonds Verstandelijk Gehandicapten  steunt projecten voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor deze financiering heeft het fonds donaties nodig. Stuurlui werd ingeschakeld om een gebruiksvriendelijke WordPress website te bouwen gericht op de werving van nieuwe donateurs.

WordPress als CMS

Het CMS dat het Fonds Verstandelijk Gehandicapten gebruikte voor hun website, was toe aan vervanging. “We waren afhankelijk van het bureau dat het CMS ontwikkeld had. Wat niet erg is als een CMS up to date blijft, maar dat was niet het geval. Voor de nieuwe website wisten we dat we WordPress als CMS wilden gebruiken. Het is het grootste CMS ter wereld en het is erg gebruiksvriendelijk,” aldus Lianne Boot, online marketing & fondsenwerving bij Fonds Verstandelijk Gehandicapten.

Kiezen voor een bureau

Wetende dat er een nieuwe fondsenwervende site moest komen en dat WordPress de voorkeur had als CMS, ging Fonds Verstandelijk Gehandicapten op zoek naar een bureau dat de website kon bouwen.

“Na gesprekken met drie bureau’s hebben we gekozen voor Stuurlui. Simpelweg omdat Thomas en Hans meteen onze wensen en ideeën begrepen en pragmatische oplossingen lieten zien.”

Verbeterde navigatie

Het doel van de website is zoveel mogelijk nieuwe donateurs te werven. Om dat te bereiken, hebben de projecten die het fonds steunt een groter podium op de website gekregen. Daarnaast is de gebruiksvriendelijkheid en navigatie van de website grondig veranderd. “Als je niet oppast zijn interne afdelingen en processen leidend voor de navigatie van je website. Met tot gevolg dat iedereen zijn of haar ding in de hoofdnavigatie wilde hebben. Met de huidige navigatie hebben we duidelijk keuzes gemaakt en daarmee is de gebruiksvriendelijkheid van de website enorm toegenomen,” aldus Lianne.

Bouwen van de website

Naast het navigatiemenu en de indeling van de content werd ook het design aangepast. Er werd gekozen voor een frissere uitstraling. Omdat er al een goed beeld voor ogen was over hoe de website eruit moest komen te zien en er een grote deadline was, begon Stuurlui al snel met bouwen. Lianne: “De wireframes waren al opgemaakt in het nieuwe design waardoor we na de eerste feedback-ronde meteen door konden met de bouw van de website. We hadden een behoorlijke deadline, dus dit heeft ons veel tijd bespaard.”

Service achteraf

Stuurlui maakt gebruik van een support service waarmee klanten gemakkelijk via de mail hun vraag kunnen sturen. Alle vragen die binnenkomen voor half vijf worden nog dezelfde dag opgepakt - vragen na half vijf worden de volgende dag opgepakt. Lianne is erg positief over deze support service: “Na oplevering van de website blijf je doorontwikkelen en wil je graag dat issues snel opgelost worden. Deze service is erg handig.”

Communicatie met Stuurlui

Lianne spreekt met lof over de persoonlijke aanpak van Stuurlui.

“De sterke kracht van Stuurlui is dat ze zo persoonlijk zijn. Het zijn bevlogen en pragmatische ondernemers. Door hun enthousiasme wordt het ontzettend leuk om met ze samen te werken. Er wordt niet erg complex gedaan om dingen voor elkaar te krijgen. Samen kunnen we dingen op poten zetten. Vanaf het begin af aan heb ik echt het gevoel dat we een partner hebben gevonden voor een langdurige samenwerking, dat vind ik uniek.”

Comments are closed.

Wat onze klanten over ons zeggen:

5/5 sterren
Natuursteenstunter
04/2015

“De samenwerking verliep erg goed! Iedereen is enthousiast, heeft veel energie en komt altijd de afspraken na. Men is erg goed op de hoogte van …

Lees meer...
4/5 sterren
08/2017

“Professionele, proactieve en creatieve ondersteuning, goede reactiesnelheid en sympathieke gesprekspartner.”

Lees meer...
5/5 sterren
Cafe Brandpunt
04/2015

“Net een nieuwe website ontvangen voor Cafe Brandpunt! Was handig dat ze altijd bereikbaar zijn, snel schakelen en direct snapten wat wij bedoelden bij aanpassingen. …

Lees meer...
5/5 sterren
NJOY 2 GIVE
07/2015

“Heel erg enthousiast over de bekwame service van Stuurlui Online Marketing. Ze denken met je mee, werken snel en snappen in 1 woord wat je …

Lees meer...
Bekijk alle reviews

Dit is onze werkwijze


Persoonlijk contact


Inventarisatie

Offerte

Uitvoer


Dit is altijd onze werkwijze, voor grote websites, maar ook voor kleine aanpassingen. Persoonlijk contact, een offerte gebaseerd op jouw specifieke situatie en daarna pas de uitvoer. Zo weet je met wie je zaken doet, krijg je eerlijke en transparante prijzen en heb je nooit onverwachte kosten.

Stel ons een vraag:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuurlui in 2017:

  • 12084 WordPress updates uitgevoerd
  • 282 WordPress websites verhuisd
  • 105 Actieve online marketing campagnes
  • 229 Websites in onderhoud
Top