Blogs

Blogs

Vandaag stellen we Regien voor! Regien is projectmanager voor 15 van onze klanten zoals Fonds Verstandelijk Gehandicapten en Trimbos Instituut. Regien woont samen met haar vriend Peter in Utrecht. Lees de blog om Regien te leren kennen.

Lees meer

Een trage website geeft een slecht beeld weer van je bedrijf, zorgt voor een hogere bounce-percentage, minder conversies en een slechtere ranking in Google. Benieuwd wat je zelf aan de laadtijd kunt doen? Lees dan deze blog!

Lees meer

LinkedIn introduceerde onlangs Lead Gen Forms en Matched Audiences. Ze behoren sinds kort tot de nieuwste LinkedIn advertentiemogelijkheden. Benieuwd wat ze inhouden en wat je ermee kunt? Lees dan de blog!

Lees meer

Rich snippets – wat zijn het, waar dienen ze voor en hoe kunnen ze in jouw voordeel helpen? In deze blog geef ik een uitgebreide uitleg over rich snippets!

Lees meer

Vandaag stellen we Chris voor! Chris is webdesigner bij Stuurlui. Naast zijn liefde voor design, is hij een muziekliefhebber en een foodie. We stelden Chris de vragen: wat vind je het leukste aan webdesign? Hoe kwam je terecht bij Stuurlui? En: welke Stuurlui-medewerker denk jij dat de beste koning zou zijn?

Lees meer

Wat onze klanten over ons zeggen:

5/5 sterren
Jaap van de Putte
The internet academy
04/2016

Jaap van de Putte – The internet academy Sjoerd en zijn collega’s hebben ons bedrijf ontzettend goed geholpen met het opzetten van onze AdWords-strategie. Goede …

Lees meer...
5/5 sterren
Hugo Kranenburg
FlorenciPlus huiswerkbegeleiding
11/2015

Hugo Kranenburg – FlorenciPlus huiswerkbegeleiding STRL doet wat het belooft: Zeer snelle communicatie en mensen die meedenken. Met FlorenciPlus Huiswerkbegeleiding weten we dankzij Stuurlui onze …

Lees meer...
5/5 sterren
Marcel Heuts
Groenestein
12/2015

Marcel Heuts – Groenestein Na een acuut probleem met website heeft ‘wijzijnstuurlui’ snel en doortastend opgetreden. Ze stelden in heldere bewoordingen oplossingen voor, en na …

Lees meer...
4/5 sterren
Rene Consenheim
Consenheim D.C.P
04/2015

Rene Consenheim – Consenheim D.C.P Met mijn wensen voor de web-site die ik wilde hebben moesten we in overleg en is er goed naar de wensen …

Lees meer...
Bekijk alle reviews

Dit is onze werkwijze


Persoonlijk contact


Inventarisatie

Offerte

Uitvoer


Dit is altijd onze werkwijze, voor grote websites, maar ook voor kleine aanpassingen. Persoonlijk contact, een offerte gebaseerd op jouw specifieke situatie en daarna pas de uitvoer. Zo weet je met wie je zaken doet, krijg je eerlijke en transparante prijzen en heb je nooit onverwachte kosten.

Stel ons een vraag:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuurlui in 2017:

  • 7443 WordPress updates uitgevoerd
  • 279 WordPress websites verhuisd
  • 93 Actieve online marketing campagnes
  • 233 Websites in onderhoud
Top