Blogs

Blogs

Het belangrijkste online marketing nieuws van november lees je in dit handige overzicht! Met onder andere: promotie-extensies in Adwords, budget-optimalisatie voor Facebook adverteerders, Google gaat meer producten zelf vergelijken en een nieuwe Facebook messenger plugin voor websites.

Lees meer

Welke webdesign trends gaan we in 2018 zeker terugzien? In dit blog zetten wij de 8 belangrijkste trends voor 2018 op een rijtje!

Lees meer

Een SEO check is belangrijk voor ieder bedrijf dat online beter gevonden wil worden. Een SEO check op maat is een goede manier om de verbeterpunten van je website te ontdekken waarmee je betere posities in Google en meer verkeer kan krijgen. Lees hier waarom je website een SEO check op maat nodig heeft!

Lees meer

Het organisch bereik van Facebook posts daalt al jaren en daarmee wordt het steeds interessanter om te gaan adverteren in Facebook. In deze blog leggen we de 5 grootste voordelen van adverteren in Facebook uit.

Lees meer

In deze blog stellen we onze Junior Online Marketeer & Communicatiemedewerker Carline voor. Benieuwd wat zij doet? Leer Carline kennen!

Lees meer

Wat onze klanten over ons zeggen:

5/5 sterren
Magneten Kopennl
09/2016

“Stuurlui heeft ons bedrijf fantastisch geholpen toen wij in juni afgelopen jaar een groot probleem met onze website hadden. Aangezien wij een webwinkel zijn en …

Lees meer...
5/5 sterren
08/2017

“Stuurlui is een bedrijf wat waarmaakt wat ze beloven, in zeer korte tijd significant meer relevante reacties via onze website.”

Lees meer...
5/5 sterren
De Baard
04/2016

“Na een aantal hosting partijen te hebben gehad werd het tijd voor een stabiele en snelle hosting die goed met Wordpress om kan gaan. Stuurlui …

Lees meer...
5/5 sterren
Natuursteenstunter
04/2015

“De samenwerking verliep erg goed! Iedereen is enthousiast, heeft veel energie en komt altijd de afspraken na. Men is erg goed op de hoogte van …

Lees meer...
Bekijk alle reviews

Dit is onze werkwijze


Persoonlijk contact


Inventarisatie

Offerte

Uitvoer


Dit is altijd onze werkwijze, voor grote websites, maar ook voor kleine aanpassingen. Persoonlijk contact, een offerte gebaseerd op jouw specifieke situatie en daarna pas de uitvoer. Zo weet je met wie je zaken doet, krijg je eerlijke en transparante prijzen en heb je nooit onverwachte kosten.

Stel ons een vraag:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuurlui in 2017:

  • 12084 WordPress updates uitgevoerd
  • 282 WordPress websites verhuisd
  • 105 Actieve online marketing campagnes
  • 229 Websites in onderhoud
Top