Blogs

Blogs

Online marketing strategieën richten zich vaak op Social Media, SEO en SEA. Maar dit betekent dat één van de de meest krachtige marketing strategieën over het hoofd wordt gezien: e-mailmarketing. Social Media, SEO en SEA zijn hele waardevolle strategieën om meer bezoekers naar je website te trekken. Maar als het aankomt op een band opbouwen met je publiek is e-mailmarketing misschien wel de beste manier.

Lees meer

De ontwikkelingen in online marketing gaan razendsnel en Google Adwords is hier geen uitzondering op. Al deze ontwikkelingen kunnen in drie grote categorieën worden ingedeeld. Dit zijn; attribution, audiences en automation. Google noemt deze categorieën ook wel de triple A’s. Om Adwords succesvol in te zetten in 2018 en daarna, is het belangrijk om de ontwikkelingen in deze gebieden te volgen en toe te passen op je campagnes.

Lees meer

Het belangrijkste online marketing nieuws van maart lees je in dit handige overzicht! Met onder andere: Uitrol van de Mobile First Index, nieuwe Adwords functies en een nieuw social media platform.

Lees meer

Je hebt er wellicht al iets over gehoord: de Europese privacyverordening ‘GDPR’ (in Nederland wordt ook de term AVG gebruikt). Maar wat is het precies? Waarom is dit voor mij belangrijk? Hoe ga ik ermee te maken hebben?

Lees meer

Het belangrijkste online marketing nieuws van februari lees je in dit handige overzicht! Met onder andere: de Chrome adblocker, AMP stories, en de laatste Instagram updates.

Lees meer

Wat onze klanten over ons zeggen:

5/5 sterren
Merxis ecommerce
07/2015

“De samenwerking met de heren van Stuurlui is ons tot nu toe zeer goed bevallen! Service en persoonlijk contact staat hoog in het vaandel bij …

Lees meer...
5/5 sterren
May-Design
09/2016

“Stuurlui is een zeer prettig bureau om mee samen te werken, ze reageren snel en vriendelijk op je verzoeken en denken met je mee. De …

Lees meer...
4/5 sterren
Cosmetisch Instituut
07/2015

“In een korte tijd een mooie site op maat voor ons Cosmetisch Instituut gemaakt. Klantgericht en flexibel kenmerken voor mij de samenwerking met Stuurlui.”

Lees meer...
4/5 sterren
Holland Utrecht
02/2015

“Snelle service voor een mooie responsive website.”

Lees meer...
Bekijk alle reviews

Dit is onze werkwijze


Persoonlijk contact


Inventarisatie

Offerte

Uitvoer


Dit is altijd onze werkwijze, voor grote websites, maar ook voor kleine aanpassingen. Persoonlijk contact, een offerte gebaseerd op jouw specifieke situatie en daarna pas de uitvoer. Zo weet je met wie je zaken doet, krijg je eerlijke en transparante prijzen en heb je nooit onverwachte kosten.

Stel ons een vraag:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuurlui in 2017:

  • 12084 WordPress updates uitgevoerd
  • 282 WordPress websites verhuisd
  • 105 Actieve online marketing campagnes
  • 229 Websites in onderhoud
Top