Blogs

Blogs

Via onze helpdesk helpen wij klanten niet enkel tijdens het bouwen van de website, maar ook na livegang van de website. Alles over onze helpdesk lees je hier!

Lees meer

Wat doet een online marketeer hele dagen? We interviewden onze online marketeer Martijn over de ins en outs van zijn werk. Lees het interview!

Lees meer

Google Posts zijn korte Twitter-achtige berichten die na 7 dagen verdwijnen. Ze worden onder je bedrijfsnaam weergegeven wanneer je bedrijfsnaam wordt ingetypt in Google. Het doel is om events, acties, aankondigingen en nieuwe producten te promoten.

Lees meer

Vandaag stellen we Martijn Severs voor! Martijn is onze nieuwe front-end developer en bij ons komen werken op 1 juni 217. Leer Martijn kennen!

Lees meer

Vandaag stellen we Regien voor! Regien is projectmanager voor 15 van onze klanten zoals Fonds Verstandelijk Gehandicapten en Trimbos Instituut. Regien woont samen met haar vriend Peter in Utrecht. Lees de blog om Regien te leren kennen.

Lees meer

Wat onze klanten over ons zeggen:

5/5 sterren
Café Brandpunt
Café Brandpunt
07/2015

“Snel, efficiënt, doelgericht, kortom de ideale partner om mee samen te werken!”

Lees meer...
5/5 sterren
Constantijn Viezee
Cafe Brandpunt
04/2015

“Net een nieuwe website ontvangen voor Cafe Brandpunt! Was handig dat ze altijd bereikbaar zijn, snel schakelen en direct snapten wat wij bedoelden bij aanpassingen. …

Lees meer...
5/5 sterren
De Baard
De Baard
04/2016

“Na een aantal hosting partijen te hebben gehad werd het tijd voor een stabiele en snelle hosting die goed met Wordpress om kan gaan. Stuurlui …

Lees meer...
5/5 sterren
Wendy Aalden
Glamouryourhair
04/2016

“Was op zoek naar stabiele en de snelste hosting voor Wordpress en kwam uit bij Stuurlui. Communicatie is snel en prettig met een jong team.”

Lees meer...
Bekijk alle reviews

Dit is onze werkwijze


Persoonlijk contact


Inventarisatie

Offerte

Uitvoer


Dit is altijd onze werkwijze, voor grote websites, maar ook voor kleine aanpassingen. Persoonlijk contact, een offerte gebaseerd op jouw specifieke situatie en daarna pas de uitvoer. Zo weet je met wie je zaken doet, krijg je eerlijke en transparante prijzen en heb je nooit onverwachte kosten.

Stel ons een vraag:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuurlui in 2017:

  • 12084 WordPress updates uitgevoerd
  • 282 WordPress websites verhuisd
  • 105 Actieve online marketing campagnes
  • 229 Websites in onderhoud
Top