Blogs

Blogs

Een hoge CTR in Adwords krijgen is als het ware een spel – en er is geen eenduidig antwoord op. In dit blog geven we 12 verschillende strategieën die je NU toe kunt passen om je CTR in Adwords te verbeteren. Wel zo makkelijk, vinden wij. Je leert ze in dit blog!

Lees meer

Het belangrijkste online marketing nieuws van januari lees je in dit handige overzicht! Met onder andere: LinkedIn Magnet, LinkedIn carroussel ads en de ‘Bringing people closer together’ newsfeed update van Facebook.

Lees meer

Het leveren van support op, en het technisch onderhouden van de 300+ WordPress websites van onze klanten is een van onze belangrijkste dagtaken. Zo belangrijk dat er twee man fulltime mee bezig zijn. Hoe zorgen wij ervoor dat het support en technisch onderhoud soepel verloopt? Je lees het hier!

Lees meer

Linkbuilding is ontzettend belangrijk voor iedere website die een goede positie wil behalen in de zoekresultaten, maar is in 2018 lastiger dan ooit. Hoe zorg je ervoor dat je kwalitatieve links naar je website krijgt in 2018 en zichtbaar blijft in de zoekresultaten?   

Lees meer

Google heeft een nieuwe job search engine genaamd Google for Jobs, waarmee Google het personen makkelijker en effectiever wil maken om een baan te vinden. Wat houdt Google for Jobs in, hoe werkt het en hoe optimaliseer je je vacatures voor Google for Jobs? Je leest het hier!

Lees meer

Wat onze klanten over ons zeggen:

5/5 sterren
Kevin de Ruiter
09/2016

“Uitstekende voor- en nazorg, iets wat uniek is in deze branche! partylodge/nl en kidslodgefoto/nl hebben de jongens van stuurlui in een korte tijd online weten …

Lees meer...
4/5 sterren
Consenheim D.C.P
04/2015

“Met mijn wensen voor de web-site die ik wilde hebben moesten we in overleg en is er goed naar de wensen geluisterd en opgevolgd in …

Lees meer...
5/5 sterren
Ondernemen van A tot Z
03/2015

“Hoewel het logo suggereert dat Stuurlui in the box zit, ze denken ver daarbuiten! Echte marketeers van deze tijd!”

Lees meer...
5/5 sterren
Lieke Verhagen
10/2015

“Stuurlui heeft mij geholpen met het ontwerpen en bouwen van mijn website. Dit hebben ze ontzettend goed gedaan, waarbij een fijne samenwerking bestond. Ze zijn …

Lees meer...
Bekijk alle reviews

Dit is onze werkwijze


Persoonlijk contact


Inventarisatie

Offerte

Uitvoer


Dit is altijd onze werkwijze, voor grote websites, maar ook voor kleine aanpassingen. Persoonlijk contact, een offerte gebaseerd op jouw specifieke situatie en daarna pas de uitvoer. Zo weet je met wie je zaken doet, krijg je eerlijke en transparante prijzen en heb je nooit onverwachte kosten.

Stel ons een vraag:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuurlui in 2017:

  • 12084 WordPress updates uitgevoerd
  • 282 WordPress websites verhuisd
  • 105 Actieve online marketing campagnes
  • 229 Websites in onderhoud
Top