Blogs

Blogs

Sinds kort zijn we overgestapt op een nieuw thema voor WordPress: Zurb Foundation. In deze blog legt onze allround developer Huub uit wat Zurb Foundation is en wat er met de komst van Zurb Foundation verandert bij het bouwen van websites.

Lees meer

Adverteren in Google kan heel winstgevend zijn – ook voor kleine bedrijven. In dit blog leggen we de kosten van Google Adwords uit en vertellen we wanneer Adwords interessant voor je bedrijf kan zijn (en wanneer niet).

Lees meer

“De kracht van webteksten wordt vaak onderschat. Heel veel vormen van marketing veranderen, maar kwalitatief hoogstaande teksten zijn een hele duurzame vorm van marketing waar je altijd wat aan zult hebben,” aldus onze content specialist Paulien Timmer. Leer Paulien kennen!

Lees meer

Het belangrijkste online marketing nieuws van september lees je in dit handige overzicht! Met onder andere: een Google Mijn Bedrijf update, Adwords nieuws en LinkedIn Audience Network.

Lees meer

Follow en no-follow tags worden gebruikt om aan te geven of een link gevolgd mogen worden door de zoekmachines en hierdoor een kleine SEO boost mogen ontvangen. In dit blog leg ik het belang van follow en no-follow links uit en vertel ik hoe je de tags zelf kunt toevoegen aan je links.

Lees meer

Wat onze klanten over ons zeggen:

5/5 sterren
Leerling2020
09/2016

“Stuurlui levert goed en deskundig werk tegen een mooie prijs. We werken nu een paar maanden met ze samen en ben erg tevreden.”

Lees meer...
5/5 sterren
Eclips
03/2015

“De mannen van Stuurlui hebben me geholpen met de website en het drukwerk. Communicatie was helder. Deze jonge mannen zijn creatief en leveren goed werk. …

Lees meer...
5/5 sterren
Het Paardenwinkeltje
02/2016

“Stuurlui heeft heel mooi KiyOh reviews op onze webwinkel gezet. Heel netjes gestaan. Ook super snel, kreeg direct mailtjes terug. Alles was zo geregeld. Kan …

Lees meer...
5/5 sterren
Fluxmatix
09/2016

“Sjoerd en Co. van Stuurlui weten wat ze doen en staan voor hun resultaat. Recommended!”

Lees meer...
Bekijk alle reviews

Dit is onze werkwijze


Persoonlijk contact


Inventarisatie

Offerte

Uitvoer


Dit is altijd onze werkwijze, voor grote websites, maar ook voor kleine aanpassingen. Persoonlijk contact, een offerte gebaseerd op jouw specifieke situatie en daarna pas de uitvoer. Zo weet je met wie je zaken doet, krijg je eerlijke en transparante prijzen en heb je nooit onverwachte kosten.

Stel ons een vraag:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuurlui in 2017:

  • 12084 WordPress updates uitgevoerd
  • 282 WordPress websites verhuisd
  • 105 Actieve online marketing campagnes
  • 229 Websites in onderhoud
Top